1. Arvonnan järjestäjä: Aurinkorakennus Oy, Notkokuja 9, 29600 Noormarkku
  1. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilö. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua Aurinkorakennus Oy:n organisaatiossa työskentelevät henkilöt.
  1. Arvontaan osallistumisaika on 05.11.2020 – 31.12.2020 Arvonta suoritetaan tammikuun 2021 aikana.
  1. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.
  1. Arvonnan palkintona on S-ryhmän 300 € -arvoinen lahjakortti.
  1. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä arvonnassa olevasta palkinnosta.
  1. Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.
  1. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus
    julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista Aurinkorakennus Oy:n medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Aurinkorakennus Oy:llä on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Aurinkorakennus Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Arvonta ei ole kenenkään Aurinkorakennus Oy:n ulkopuolisen tahon sponsoroima tai muuten tukema sponsoroima. Facebook ei ole arvonnassa mukana.
  1. Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.